Hlavní obsah
Famous
Článek

Lewis Hamilton se poslední týdny ukazoval na veřejnosti s Rihannou. Vztah s barbadoskou zpěvačkou ale zřejmě nebyl tak vážný, jak se mohlo na romantických večeřích zdát. Pilot Formule 1 teď totiž oznámil, že je oficiálně nezadaný a zatím nehledá ženu, s níž by chtěl vytvořit vážný vztah a usadit se.

„Jo, jsem svobodný. S nikým teď nejsem nijak svázaný. Jsem svobodná duše, takže pokračuji dál bez nějakých plánů vbrzku se usadit. Chci se spíš zaměřit na svou kariéru. Byl jsem poslední dobou spojován s několika opravdu krásnými ženami. Vůbec mi to nevadí, pokud jsou ty ženy opravdu nádherné,“ uvedl sportovec v rozhovoru pro deník The Sun.

Hamilton se letos v únoru definitivně rozešel se zpěvačkou Nicole Scherzinger, od té doby byl krom Rihanny spojován také s modelkou Gigi Hadid.

Lewis se začal v posledních letech věnovat krom sportu i hudbě. Je to prý ale jen koníček. A Rihanna chtěla slyšet, co vytvořil. „Dříve jsem neměl možnost jí to pustit, ale letos se mě ptala, jak mi to jde. Abych byl upřímný, když tvořím hudbu, je to pro mě spíš forma terapie. Ale jsou tu lidé, s nimiž spolupracuji a kteří říkají: ‚Budeš s tím něco dělat? Je to fakt dobré.‘ Ale uvidíme. Nemám s tím ještě žádné určité plány, abych byl upřímný. Prostě teď se věnuju hudbě a závodění, toho je dost a bere mi to všechen čas,“ dodal Hamilton.

Reklama

Další články

Načítám