Hlavní obsah
Článek

Bývalý automobilový závodník a podnikatel s auty Antonín Charouz (61) před pár dny potvrdil, že ho s moderátorkou Evou Perkausovou (30) pojil tříletý vztah. Ve stejné době ale blonďatá kráska z TopStaru měla zároveň randit s podnikatelem Karlem K. z Jesenice. Poté, co to Charouz zjistil, dal prý Evě košem.

Perkausová to však vidí úplně jinak a považuje vyjádření Charouze za obrovskou podpásovku.

„Pana Antonína Charouze samozřejmě znám, stýkala jsem se s ním. Občas bych nečekala, že někdo dokáže říct věci, které zarazí nebo šokují. Odmítnutý muž možná řekne věci, které neuvede na pravou míru,“ řekla Super.cz Perkausová, která se nám snažila namluvit, že s podnikatelem vlastně nic vážného neměla.

„Tam ani nic více neproběhlo. Samozřejmě ho znám, ale pro mě je to opravdu uzavřená kapitola. Sama jsem se zapřísáhla, že médiím řeknu, co potřebují, a od té doby už nic. Chci si ponechat aspoň minimum soukromí, co se týče partnera nebo v uvozovkách partnerů,“ dodala sličná blondýnka, které měl Charouz pomáhat s nastartováním hvězdné kariéry.

Co o ní Charouz povídá, prý nehodlá řešit. „Nezkoušela jsem ho kontaktovat, co sdělil on, mě zarazilo a šokovalo, ale já s tím nic neudělám, každý si může povídat, co chce, a já to neovlivním, už jsem své vyjádření řekla a za tím si stojím,“ uzavřela Perkausová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám