Hlavní obsah
Článek

Bývalá hvězda filmů pro dospělé Paula Wild už se své původní profesi nějaký ten pátek nevěnuje. Poté, co si nechala chirurgicky vylepšit své zubožené poprsí, které ji pomalu zabíjelo, ale chystá návrat na scénu. Herečka prý objevila kouzlo striptýzu a má v plánu objet se svými vystoupeními celou Evropu.

„Potřebovala jsem se navrátit do erotiky, tam je moje cesta. Objevila jsem stripová vystoupení, takže plánuju zase jezdit po republice a po Evropě, a stále také tancuji v Praze v kabaretu. Miluju pohyb a exhibicionismus, jen jsem netušila, že v mém věku by to ještě šlo,“ prozradila nám Paula na narozeninách plzeňské kliniky krásy.

Jednačtyřicetiletá brunetka tvrdí, že její věk není v této profesi překážkou a hájí se tím, že má kolegyně, kterým je přes padesát. „Občas mám také tendence vyzkoušet třeba liposukci, protože já jsem hodně na sladké a přibrala jsem. Ale v té erotice je to v pořádku, tam se to žádá a chlapům se to líbí. Já nejsem modelka, nemůžu být vychrtlá,“ míní Paula, která si na kliniku přišla obhlédnout nové zkrášlující a omlazující přístroje.

Wild šla už několikrát pod kudlu, aktuálně o žádné chirurgické úpravě těla neuvažuje. Jen začala přemýšlet o omlazení obličeje. „Jelikož je mi už čtyřicet jedna, člověk občas potřebuje nějakou kosmetickou úpravu. Uvažuju, že bych si nechala sloupnout poškozenou pokožku. Nechám si od pana doktora poradit, ale řezat do sebe určitě nenechám! To zatím není potřeba, jsem kosmetička a udržuju se kosmetikou,“ míní Wild.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám