Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V pozici rodiče prožila Olga Menzelová (46) významnou událost. Její dcera Anička šla poprvé do školy. A zdá se, že její starší dcera po ní už zdědila zálibu v parádění. Šestiletá Anna Karolína dokonce začala využívat služeb stylisty.

„Anička si to moc užila a my také. Pobavilo mě, že si vybrala krajkové šaty, které jí věnoval Honza Pokorný, můj stylista, a k nim vzala růžovou školní tašku! Říkala, maminko, to se moc nehodí, že jo? Já jsem nemohla lhát a říkala jsem, že má pravdu,“ vyprávěla nám úsměvnou historku Menzelová na narozeninách plzeňské kliniky krásy, kam se přišla podívat na zkrášlující a omlazující přístroje. „Takže Anička nakonec zvolila kabelku s čivavou a tašku nechala doma. To mi přišlo vtipné, že je dáma už od první třídy, protože měla jediná kabelku,” smála se producentka.

Anička se prý do školy těšila a nemohla dospat. „Ta školička je malá, téměř rodinná. Už tam má kamarádku a myslím, že tam bude šťastná. O to mi hlavně jde, aby ji bavilo se učit. Něco málo už uměla, hodně jsem s ní dělala ty přípravné sešity,“ říká starostlivá maminka Menzelová a jedním dechem dodává: „Ale záměrně jsem ji neučila dopředu číst a počítat, protože ona je dost aktivní. Nechtěla jsem, aby pak seděla ve třídě a nudila se.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám