Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ukončil řadu dohadů a šel s pravdou ven! Bývalý automobilový závodník a podnikatel s auty Antonín Charouz (61) je už dlouhou dobu považovaný za intimního přítele nové moderátorky TopStaru Evy Perkausové (30), ta to však i ve svém prvním vysílání popřela s tím, že se s ním zná spíš její maminka. To muže patrně zvedlo ze židle a rozhodl se vydat prohlášení. V něm označil krásnou dívku za velmi přelétavou!

Charouze se prý hodně lidí ptá, zda s ním Eva trávila každý volný večer a jestli ji vozil na dovolené. Tak to potvrdil.

„Je to pravda, s moderátorkou Evou Perkausovou nás pojí tříletý vztah. Ten jsem ale teď ukončil po zjištění, že nejsem jediný, s kým se Eva stýká,“ začal Charouz zostra. S oficiálním partnerem Karlem K. z Jesenice přitom také začala randit v tomto období. Že by měla tedy dva najednou?

Muž, který dal krásce košem, pokračoval ještě tvrději! „Doufám, že po tomto prohlášení skončí ataky na mě a Evu ze strany médií, ale zároveň i od lidí, kteří mě vydírají různými fotografiemi a videi zachycujícími mě nebo Evu v situacích, které k normálnímu partnerskému vztahu patří,"sdělil.

Jsem rád, že jsem Evě pomohl k raketové kariéře, po níž toužila a já jsem jí to slíbil, ale teď už je to jen na ní, jak se k tomu postaví,“ dodal Charouz.

Jasně tak dal najevo, že nebýt jeho známostí, peněz a kontaktů, po Evě by neštěkl ani pes.

Zjišťujeme Perkausové reakci, o které vás budeme informovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám