Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poté, co Daniela Šinková (51) zhubla o několik konfekčních velikostí, si pomocí estetických chirurgů musela nechat dofouknout vysušený obličej. K vyzkoušení procedur na známé estetické klinice nabádala i vítěze soutěže Muž roku, kteří by však mohli mít na podobné zákroky ještě pár let čas.

Dokonce si neodpustila košilaté vtipy. „Dnes jsem píchala všechny čtyři nejkrásnější Muže roku České republiky," vtipkovala Daniela s injekcí v ruce.

A kdo se bál píchnutí botoxu, tentokrát už od erudovaného lékaře? Byl to vítěz Men Universe David Šváb. „Já přijdu jindy," dušoval se David, tak si jen přebral cenu od kliniky.

Zato vítěz Muže roku Jakub Kraus rozhodně nic proti podobným zákrokům nemá. „Moje přítelkyně dokonce jednu takovou operaci podstoupila," prozradil Jakub Kraus. Druhý Muž roku Tomáš Martinka si na klinice hned nechal píchnout botox do podpaží proti pocení.

Reklama

Další články

Načítám