Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Její rozkošná holčička Elizabella slaví první narozeniny a maminka Alyssa Milano (42) dcerce popřála do dalšího života vše nejlepší i prostřednictvím Instagramu, kde sdílela jejich společnou starší fotografii. Herečku ze seriálů Čarodějky nebo Melrose Place zřejmě manžel David Bugliari zachytil při kouzelném momentu, kdy jejich dcera, zřejmě po kojení, spokojeně usíná na maminčině hrudi.

„Šťastné narozeniny, moje krásná Elizabello. Naučila jsi mě, že srdce nemá konce. Byla jsi zbývající součástí mé duše. Děkuji, že sis mě vybrala,“ napsala herečka ke snímku.

Hrdá maminka dvou dětí (kromě Elizabelly ještě čtyřletého syna Mila Thomase) byla nedávno kritizována za to, že na sociálních sítích sdílí příliš ‚nahé‘ snímky a nechá se fotit u kojení. Milano k tomu nyní v rozhovoru pro ET s nadhledem konstatovala: „Nezajímá mě to. Hodlám dál kojit, klidně až do jejích šesti. Třeba taková Miley Cyrus ukázala bradavku v přímém přenosu cen MTV, a proto, že je to u ní normální, jsou s tím všichni v pohodě. Myslím, že lidé se naučili bradavky víc sexualizovat, než jim přikládat skutečný význam, proč byly stvořeny, a to je kojení další živé bytosti,“ dodala herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám