Hlavní obsah
Článek

Její dobročinné bazary se staly už známou kulturní akcí. Emma Smetana (36) zprostředkovává běžným smrtelníkům nákup oblečení známých osobností s vidinou pomoci potřebným. Sama si mezi kousky z druhé ruky něco zajímavého vybere. Na Mercedes-Benz Prague Fashion Week neváhala obléknout klasickou smokinkovou košili, kterou zdědila po Matěji Ruppertovi.

„Košile je mi trošku velká, ale mně se to poslední dobou líbí, když je mi pohodlně a nemusím zatahovat břicho,” nechala se slyšet Emma. Nemohli jsme uvěřit tomu, že do sněhobílého kousku oblečení útlých rozměrů se frontman skupiny Monkey Business skutečně vešel. „Košile po Matěji Ruppertovi umožňuje hrbit se bez jakýchkoli následků,” komentovala velikost svršku Smetana.

Moderátorka, herečka a zpěvačka využila příležitosti a během rozhovoru vás pozvala na akci s názvem Welcome drink, kde bude probíhat debata o uprchlících, která se koná 17. září v centru experimentujícího umění Jatka78. „Bude tam probíhat debata o uprchlících. Cílem této akce není, abychom se všichni shodli na tom, že uprchlíky chceme přijímat, ale abychom se o tom bavili. Budu hrozně ráda, když tam dorazí lidi, kteří to vidí jinak a budou se chtít něco nového dozvědět od jiných lidí, kteří se tím problémem zbývají,” lákala na svou akci Emma Smetana.

Reklama

Další články

Načítám