Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Módní svátek Mercedes-Benz Prague Fashion Week se neobešel ani bez přítomnosti Dary Rolins (51), která je jako jedna z mála považovaná za módní ikonu. Zpěvačka si nenechala ujít autorskou přehlídku návrháře Lukáše Lindnera. Na jeho počest si do paláce Ziba, budoucího Muzea moderního skla, oblékla jeden z jeho modelů.

Před začátkem přehlídky musela popová diva čekat s ostatními smrtelníky před palácem bývalé Živnobanky v dešti a chladu, což se projevilo na jejím zevnějšku. „Lukáš je šikulka a patří mezi mé oblíbence, a tak jsem na fashion week vyrazila právě v jeho modelu,” nechala se slyšet popová diva a s úsměvem dodala: „Musím skromně přiznat, že vím, že má rád mě a moji muziku, tak se mezi námi děje vzájemná přitažlivost.”

Rolins si prezentaci Lindnerových posledních kousků užila. „Baví mě jeho čistý styl. A ta jeho poslední kolekce byla dechberoucí,” říká Dara Rolins

Reklama

Další články

Načítám