Hlavní obsah
Článek

Svého slavného tátu Josého Mourinha strčila do kapsy, hlásají zahraniční média a skutečně, během úterního udílení cen Muž roku magazínu GQ to byla právě osmnáctiletá Mathilde, na kterou se ubíraly zraky všech přítomných. Dvaapadesátiletý trenér fotbalového klubu Chelsea si jako svůj doprovod na londýnskou událost vzal místo manželky právě dospívající dceru, která si v jeho přítomnosti troufla na minišaty z kolekce francouzské značky Balmain, jejíž tváří je i Kim Kardashian.

Odvážný model s výstřihem až k pasu možná dceři povolil i proto, aby se konečně mluvilo o něčem jiném než o jeho nepříjemném rozporu s týmovou lékařkou Evou Carneir, kterou po odborné stránce uznávají nejen hráči, ale i její čeští kolegové a jíž Mourinho omezil přístup na zápasy.

Trenér, který si rovněž odnesl jednu z cen, tak svou půvabnou dceru, která se přátelí například se členy kapely One Direction, představil světu v šatech za 80 tisíc korun. Příště možná na společenskou akci vezme i jejího mladšího bratra Josého Mária Jr., jehož má rovněž s manželkou Mathildou.

Související témata:
José Mourinho

Reklama

Další články

Načítám