Hlavní obsah
Článek

Tomu se říká vzorná studentka. Bývalá Česká Miss World Denisa Domanská (32) v říjnu nastupuje do 4. ročníku na medicíně, na Univerzitě Karlově studuje zubní lékařství. A zpět do učeben už se těší.

"Na můj vkus byly prázdniny moc dlouhé a už se bez učení nudím," překvapila Super.cz modelka a studentka, která zvládá téměř všechny zkoušky na výbornou a v termínu, takže měla volno už od června a do školy nastupuje až v říjnu.

"Chodím aspoň téměř denně na praxi do soukromé ordinace, kterou si hned po škole otevřeli starší spolužáci, se kterými jsem se seznámila už v 1. ročníku. Zatím nemůžu dělat odbornou práci, ale baví mne, i když dělám sestřičku, míchám materiál na plomby, připravuji nástroje nebo uklízím ordinaci," svěřila.

"Na rodině a kamarádech si už ale něco zkouším. Třeba zubní hygienu. Mají trpělivost, i když mi to trvá trochu déle," dodala s tím, že nouzi nemá ani o práci modelky. "Zrovna se s Jitkou Nováčkovou (31) chystáme do Německa," doplnila, když jsme ji potkali na otevření nového butiku s designovou obuví.

Reklama

Další články

Načítám