Hlavní obsah
Článek

Je mu opravdu co závidět? Ladislav Hruška (46) v televizní branži dělá už nějaký ten pátek, přes noc se ale změnil v zářící kometu na Nově, kde se stal hojně protežovaným a diváky milovaným gurmánským experimentátorem. Vydělal si i slušný balík (byť peníze ho nezajímají a on sám tvrdí, že uváděné částky jsou přehnané). Stojí vůbec takový život za to?

„Nezabývám se tím, jestli mi někdo závidí. Kdyby někdo přišel a řval na mě, tak bych na něj stejným tónem řval, že nevím co. Jestli mi závidí peníze, tak si myslím, že je mám slušně vydělané. Zasloužil jsem si je za to, co jsem tomu obětoval. Točím šestnáct hodin denně, není to žádná sranda,“ řekl Super.cz Láďa na křtu již teď opět mimořádně úspěšné druhé kuchařky.

Za popularitu zaplatil totální ztrátou soukromí. „Když člověk jde do téhle branže, neví, co se stane. Jestli nebude dělat něco jiného, nebo tam najde uplatnění a stane se známějším. Ale to by bylo taky na knihu - jak se stát slavným milionářem, a to slavný i ten milionář by bylo v uvozovkách,“ tvrdí Ládík, my mu ale tak úplně nevěříme.

Že se z něj ale různí kamarádíčkové snaží vymámit peníze, to nás nepřekvapuje.

„Ozývají se. Je to strašně zvláštní. Mám ale zásadu, přes kterou vlak nejede. Peníze kazí charakter a dělají nepřátele. Nepůjčuju tedy víc jak dvě stovky,“ dodal Hruška, který nyní vyjel na velké turné autogramiád po knihkupectvích. Třeba na první štaci v Praze bylo víc lidí, než když byla nynější tvář Primy na Nově, diváci na něj opravdu nezapomněli.

Závidíte televizním hvězdám slávu a peníze?
Ano, nic nedělají a jen vydělávají balík
12,1 %
Ne, žádné peníze světa by mi za ztrátu soukromí nestály
87,9 %
Celkem hlasovalo 5339 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám