Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a zpěvačka Michaela Horká bude jednou z hlavních hvězd připravovaného muzikálu Děti ráje, který má svoji moravskou premiéru již 11. září. "Je to skvělý pocit, užíváme si to, sešli jsme se hrozně fajn lidi a těšíme se na premiéru," řekla Super.cz Horká, která patří mezi nejvíce sexy muzikálové zpěvačky a v Dětech ráje dostala roli dospělé Evy.

Všechny muže, kteří by si dělali zálusk, ale musíme zklamat. Už více jak pět let chodí s hercem Tomášem Novotným. "Zadaná jsem pět a půl roku. Je to fajn," prozrazuje Míša. Na svatbu a děti to ale zatím nevypadá.

"Nehrotíme to. Svatba je důležitý moment v životě, a právě proto bych na to nechtěla spěchat. Dřív to pro mě nebylo důležité vůbec, asi proto, že kolem sebe vidím neustálé rozvody. Věkem už to beru trošku jinak, říkám si, že chci mít jednou svůj den. Možná je to naivní, ale opravdu bych ho chtěla mít v životě jen jednou," vysvětluje.

Zatím s partnerem neplánují ani rozšíření rodiny. "Čáp ještě neletí, určitě bych nechtěla být čtyřicetiletá prvorodička, ale zatím to, myslím, tolik nehoří," dodala krásná zpěvačka a herečka, kterou jste mohli vidět například v muzikálu Mata Hari, kde se alternovala v titulní roli s Kateřinou Brožovou a Yvettou Blanarovičovou. Jednu z hlavních rolí měla i v seriálu Ošklivka Katka, kde hrála snoubenku Lukáše Hejlíka.

Sestrou Míši Horké je rovněž zpěvačka Hana Holišová, držitelka prestižní Ceny Thálie za muzikál.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám