Hlavní obsah
Článek

Sportovní komentátor České televize Robert Záruba (56) tentokrát nevyužil svých komunikačních schopností k vtažení televizního diváka do děje nějakého hokejového zápasu, nýbrž k prodeji zboží. Potulný prodejce chodící od domu k domu se z něj ale nestal. Záruba se zapojil do akce Světlušky a na Andělu prodával tykadla, náramky a další propriety. U jeho prodejního místa se zastavovaly především ženy.

Do akce se každoročně zapojí plno známých tváří, které tak podpoří projekt Světluška na pomoc nevidomým a lidem s těžkým zdravotním postižením. Jsou to například Lucie Výborná, Jana Stryková, Lukáš Pavlásek, zmíněný Robert Záruba nebo Markéta Hrubešová. Ta zapojila i dceru.

„Nikdy jsem nic podobného nedělala a jsem spíše takový tvor, který se nechá snadno obalamutit a většinou prodělá, ale pro Světlušku se ráda proměním v nekompromisní obchodnici a budu pečlivě dbát na to, aby peníze za utržené předměty skončily tam, kde mají, tedy v pokladničce. Na pomoc jsem si vzala dceru a její kamarádku, které budou na moje obchodní transakce dohlížet,“ smála se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám