Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Petra Janů (71), jejíž skutečný věk dokládají jen encyklopedie hudby a její občanský průkaz, už se o uplynulém víkendu pustila naplno do koncertování se svojí novou doprovodnou kapelou Amsterdam. Ještě před tím si ale s kamarádkou vyrazila na letošní poslední letní dovolenou na ostrov Rhodos.

Důchodový věk zpěvačka neřeší, na odpočinek se prý ještě nechystá a stále se může pochlubit bezvadnou postavičkou. Fotka dvaašedesátileté ikony českého rocku a popu v bikinách by koneckonců mohla motivovat nejednu třicátnici. „Nic není zadarmo. Musím se držet zpátky. Hýbu se a hřeším jen výjimečně, abych lidi nestrašila,“ opakuje Petra svou letitou formulku.

Letošní podzim má, co se týče pracovních aktivit, nabitý stejně jako ty předešlé. „Koncertuji s novou kapelou a publikum zatím skvěle reaguje. Od listopadu jedeme znovu loni velmi úspěšné turné s Věrou Špinarovou, které vyvrcholí 15. prosince v pražské Lucerně. No a pak mě čekají ještě souběžně vánoční koncerty, které končí těsně před svátky,“ vypočítává zpěvačka své nejbližší aktivity.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám