Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Měla se rozvádět v září, ale úředníci rozhodli jinak. Rozvod herečky Miluše Bittnerové je pořád v nedohlednu kvůli administrativním průtahům. "Ještě nám nestanovili přesné datum. Je to opruz, který trvá dlouho. Ne ze strany Lukáše. Prostě úřední průtahy," svěřila Super.cz. S manželem se přitom rozešli už na jaře, ten už má i novou partnerku, ona se do nového vztahu nežene.

Milušce ale její single život opravdu svědčí. Chtěla ve svém životě nějakou změnu a rozhodla se radikálně zhubnout a také se vrhla do práce. Ta je elixírem jejího mládí. Ale občas je toho na ni dost. "Mám práce opravdu hodně, ani nestíhám spát. Trochu otrava. Mám hodně rychlý nástup sezóny," řekla nám herečka.

Miluška zapózovala pro projekt Za oponou na podporu dětského domova Charlotty Masarykové na Zbraslavi a jejím partnerem se stal pražský krysařík. Sama jednoho vlastní, jmenuje se pan Toník.

Že to Milušce sekne, se můžete přesvědčit sami. Výstava Za oponou proběhne v pražské Galerii Louvre v říjnu a její autorkou je uzbecká fashion fotografka Alja Minibaeva, jejíž fotografie byly publikovány i na italských stránkách prestižního časopisu Vogue.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám