Hlavní obsah
Článek

Všechny představitelky hlavní dívčí role z muzikálu Romeo a Julie Vlaďka Skalová, Andrea Gabrišová a Tereza Navrátilová moc dobře vědí, že premiéra se nezadržitelně blíží a je potřeba makat na sto procent. O Liboru Vaculíkovi, režisérovi a choreografovi české verze muzikálu, je v oboru známé, že má na herce a herečky, které obsazuje, velmi vysoké nároky.

Jinak tomu není ani u tohoto představení, a proto necelé tři týdny do premiéry všichni účinkující maximálně pracují nejen na své roli, ale i na fyzické kondici a pohybové průpravě.

Julie si v pondělí v pražském studiu vyzkoušely lekci pole dance, tance u tyče, který vyniká svou fyzickou náročností. A i když každá z Julií holduje jinému druhu tance a sportu celkově, hodinu si podle svých slov velmi užily.

„Moc mě to bavilo a určitě na pole dance znovu zajdu. Hlavně proto, že je naprosto ideální pro zpevnění celého těla,“ řekla Vlaďka Skalová s tím, že tanci se věnovala hodně během studia na konzervatoři a nejvíc ze všeho obdivuje jazz dance.

Tereza Navrátilová spíš než tanci dává přednost jiným sportům. „Mám radši cardio cvičení a ráda běhám v přírodě. S tancem pořád trošku zápasím, Julie naštěstí moc choreografie nemá, tančíme pouze ve scéně z plesu a já mám pořád problém, když se mnou partner točí, ale do premiéry to určitě vyladím,“ řekla kudrnatá zrzka, pro kterou je role Julie první velkou muzikálovou zkušeností.

Nejvíce kousků z pole dance se naučila Andrea Gabrišová, která díky své baletní průpravě nemá problém v podstatě s žádným druhem tance. Ovšem právě ona odcházela s pořádnými modřinami, jak uvidíte na našich snímcích.

Reklama

Další články

Načítám