Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nová moderátorská krev a mlíko TopStaru Eva Perkausová (30), která, jak jsme již psali, randí se čtyřicátníkem z Jesenice, „podědila“ po své nevlastní sestře Monice K. manžela, ale i další věc mají společnou. Jako by jejich otec zajišťoval, že jeho dcery budou také mimořádně obdařené! Podívejte se na fotky exmanželky partnera Perkausové. Má totiž opravdu výrazně vyvinutý „hrudní koš“!

Monika je matkou dvou dětí, které má s podnikatelem Karlem K. S tím se Eva vídá už nějaký ten pátek, přes prvotní informace, že právě kvůli ní se s mužem rozvedla, se ale jak moderátorka, tak její sestra unisono dušují, že tomu tak není.

„Naopak, začal si s ní v době, kdy jsem podala žádost o rozvod. Myslel asi, že mě to naštve. Nenaštvalo. Vím, že se několikrát rozešli a zase se k sobě vrátili, ale já jim přeju štěstí, opravdu mě to nijak nezasahuje,“ tvrdí hojně obdařená dáma.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám