Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

„Paní omládla o 20 let, ale přirozeně.“ „Nádhera! Z paní je krásná třicítka.“ „Paní by mohla být sestrou Alice Bendové.“ Takové ohlasy rozpoutala na sociálních sítích proměna pod patronací Alice Bendové.

Proti proudu času přirozeně

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Je to krásná proměna, není to přetvoření v někoho jiného. Jen jsme se na časové ose posunuli o trochu zpět, proti proudu času. Výsledkem je tatáž žena, prostě jen přirozeně o pár let mladší. Tak jako dříve bývala,“ chválí proměnu sama herečka Alice Bendová, která je také klientkou Kliniky Yes Visage, kde se proměna odehrála. „Chtěla jsem zase vypadat dobře, svěže a mladě,“ vysvětluje čtyřiapadesátiletá Zdenka. Někdo se bojí skalpelu, jiný se bojí, že se nepozná nebo že bude vypadat jinak. Paní Zdenka nám prozradila, jak to doopravdy je a jak může být facelift zaručeným elixírem mládí, když jej provádí profesionálové.

Je nutno se faceliftu obávat?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zdenka se rozhodla podstoupit lifting obličeje a krku včetně plastiky horních víček. Netají se tím, že na kliniku nastupovala s určitými obavami. „Nejsem vůbec žádný dobrodruh. Několikrát jsem si říkala, co mě to vůbec napadlo, jít do toho, přeci jen jde o obličej,“ svěřila se. „Moc jsem se ale těšila na výsledek, že zase budu vypadat jako dřív,“ vysvětluje, co jí pomohlo překonat počáteční obavy. Pobyt na Klinice Yes Visage zabral pouze jeden den, i hojení bylo rychlé. A jak si proměnu užívá nyní? „Na svoje nové mladší já jsem si musela zvyknout, ale zvyká se na to dobře. Je to úžasné. Každému se to líbí a všichni mě chválí, jak báječně vypadám. Asi na tom fakt něco bude,“ směje se Zdenka.

Jde to i bez narkózy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Paní Zdence nejvíce vadila spadlá horní víčka a povolené kontury obličeje, hlavně v oblasti kolem nosu, dolní čelisti a krku. Provedli jsme kompletní vypnutí obličeje a krku včetně úpravy podkožní vrstvy (tzv. SMASS) a plastiku horních víček. Operace probíhala v analgosedaci, tedy Zdenka nemusela být v celkové narkóze, zákrok tak pouze prospala vlastním spánkem, který si klienti nepamatují. Tato anestezie má řadu výhod, neboť je mnohem méně náročná. Paní Zdenka je s proměnou spokojená a podle svých slov vypadá zcela přirozeně. Její počáteční strach, že by se nepoznávala nebo vypadala „uměle“, se zcela vytratil,“ vysvětluje MUDr. Andrea Musilová, plastický chirurg Kliniky Yes Visage.

Mladší za 30 minut

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Mnoho nedostatků v obličeji lze snadno vyřešit i během 30 minut. „Profesionální estetická dermatologie v rukou kvalifikovaného lékaře si poradí s většinou problematických míst ve tváři s naprosto přirozeným výsledkem. Od jemných až po hluboké vrásky, nosoretní rýhy, povadající či naopak zakulacené tváře, nevýrazné rty nebo třeba kruhy pod očima. Populární jsou i niťové liftingy či YES Lifting, protože jsou rychlé, bez skalpelu a s ihned viditelným výsledkem. „Zavěsí a upevní" zpět pokleslé tkáně obličeje a krku a zvýrazní mladistvé kontury,“ prozradila primářka Monika Kavková. „Je to právě včasná prevence,“ prozradila Alice, která omlazující procedury na Klinice Yes Visage také podstoupila.

Proměna zdarma

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

O omlazení, ať již dermatology, nebo plastickými chirurgy, je na Klinice Yes Visage veliký zájem, neboť využívají moderní postupy, které jsou však zároveň maximálně šetrné, bezpečné a zaručují přirozený výsledek bez zbytečných jizev a komplikací. A i když lze zákroky podstoupit i na splátky třeba již od 500 Kč měsíčně bez navýšení, je zde možnost omládnout, mít moderní liposukci nebo třeba nová prsa zcela zdarma. V soutěži o proměnu s Klinikou Yes Visage v Praze, Brně, Ostravě i Bratislavě můžete vyhrát zákrok dle přání a využít tak profesionály, kteří se starají například o Simonu Krainovou, Lucii Bílou, Martu Jandovou, Veroniku Freimanovou nebo právě Alici Bendovou. Více na webu kliniky.

Další články

Načítám