Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak jsme již informovali, nová moderátorka TopStaru Eva Perkausová (30), která měla v pondělí svou televizní premiéru, chodí s rozvedeným mužem, který má dvě děti. Pikantní je, že jde o chlápka, který byl předtím manželem Eviny nevlastní sestry Moniky!

„Máme společného otce. Vím, že bývalý manžel poté, co jsem podala žádost o rozvod, s Evou začal něco mít. Asi chtěl, abych žárlila. Ona ale rozhodně nebyla důvodem toho, proč jsme se rozvedli,“ prozradila Super.cz exmanželka Evina přítele Karla K.

Jeho totožnost zatím nechce půvabná moderátorka potvrdit. Slíbila ale, že ho brzy představí. „Je bohatý a je rozvedený. Je podnikatel, bydlíme kousek od sebe, v okolí Jesenice. Přijde doba, kdy půjdu s partnerem na veřejnost. Zatím ale ještě ne a je to moje volba,“ řekla Eva v TopStaru s tím, že by nerada rozhlašovala, zda je do něj zamilovaná, když neví, jestli s ním bude za měsíc, půl roku nebo rok.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám