Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zní to neuvěřitelně. Nestárnoucí Jane Fonda (73) většinu svého života nebyla spokojená se sebou a především se svou postavou. Naučila se ji mít ráda prý až na prahu padesátky. Vždy totiž toužila po tom, aby byla dokonalá. Tento pocit v ní vypěstoval částečně i její otec Henry Fonda. Herec známý například z westernu Tenkrát na Západě či z filmu Dvanáct rozhněvaných mužů.

V černých upnutých šatech od Stelly McCartney, pod nimiž je vyloučené nosit spodní prádlo, byla herečka na fotkách opět úchvatná. Odvážná róba, jež má podél levého boku síťovinu s černými puntíky, si může dovolit opravdu jen žena perfektních tvarů a Jane Fonda je i ve svém věku má. Snímky se objeví v novém čísle amerického vydání magazínu Harper’s Bazzar.

Ač je to k neuvěření, Fonda se v rozhovoru pro magazín přiznává ke svému dlouholetému boji s bulimií. „Řekla bych, že jsem nebyla šťastná zhruba od puberty do padesáti. Trvalo mi to dlouho. Bylo to zhruba od mých 40 do 50 let, ale pokud trpíte bulimií, čím starší jste, tím to jde hůř,“ přiznala Fonda.

Představitelce slavné Barbarelly z roku 1968 se nakonec nad zákeřnou nemocí podařilo zvítězit a v posledních letech raději přesedlala na pravidelné cvičení. Její otec jí přitom v době, kdy dospívala, neustále vštěpoval do hlavy, že nejdůležitější je stejně jen to, jak vypadá. Na ničem jiném prý nezáleželo. Jinak byl prý její otec úžasný člověk a ona jej milovala.

Související témata:
Nespokojenost

Reklama

Další články

Načítám