Hlavní obsah
Článek

Pomalu to začíná vypadat, že Veronika Hejlíková, za svobodna Fašinová, bude svého syna Vojtěcha nosit pod srdcem věčně. Když jsme s ní a jejím manželem Lukášem Hejlíkem (44) dělali rozhovor minulou středu, tak už dva dny přenášela. V neděli, takřka týden po plánovaném termínu porodu, půvabná těhulka plná energie ještě s manželem absolvovala maraton přehlídek v rámci Mercedes-Benz Prague Fashion Weeku.

„Já se vůbec nechci nechat těhotenstvím omezovat,” s nadhledem uvádí blonďatá modelka v očekávání. „Musel jsem udělat jisté dvě práce, to mi vyšlo, říkal jsem si, že by bylo fajn stihnout Prague Fashion Week, což se nám podařilo, neboť dnešním dnem to končí,” nechal se slyšet otec miminka Lukáš Hejlík, který se svěřil se svým tipem na termín porodu: „Mou předpovědí je 7. září.”

Hejlíkovi už vyzkoušeli všechny triky, jak vyvolat porod, zatím ale bez úspěchu. „Už jsme snad všechno vyzkoušeli. Dneska nám Tereza Voříšková doporučila hřebíček a kajenskej pepř. Tak to dnes Verunka vyzkouší,” směje se herec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám