Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Horké letní dny jsou neodvratně pryč a příroda se co nevidět zahalí do zlatavé záře. To jsou významné signály pro to doplnit svou podzimní garderobu o žhavé módní trendy, mezi které se budou letos řadit teplé syté odstíny, romantický styl s nádechem mystiky nebo bohémská móda ve stylu 70. let. To vše a mnohem víc naleznete u Cellbes, kde na vás tyto novinky čekají až do velikosti 64.

Ležérní triko v šatníku nesmí chybět

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Máte v oblibě romantický styl a je pro vás zároveň důležité se v oblečení cítit pohodlně? Pak vám jistě padne do oka toto žerzejové triko, které ozvláštňuje něžná krajka na dolním lemu a na rukávech. Můžete si vybrat ze tří podzimně laděných barevných tónů, které hravě zkombinujete se zbytkem outfitu. Pamatujte, že jednoduchých a navíc neskonale slušivých triček není v šatníku nikdy dost.

Slaďte se se zlatavou přírodou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jestli některé svršky lichotí ženám napříč všemi věkovými kategoriemi a různými typy postav, jsou to zaručeně tuniky. Jednou takovou krasavicí, kterou si nelze nezamilovat, je i tato originální tunika volnějšího střihu. Její vzor se nese v duchu bohémského stylu, který dostává pro tuto sezónu od módní policie palec nahoru. Zkombinujete-li tento kousek například s hnědými legínami a extravagantním doplňkem, budete vypadat zkrátka božsky.

V duchu černobílé geometrie

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Smutníte nad tím, že je léto neodvratně pryč a schováváte své letní svršky na dno skříně jen s těžkým srdcem? Nezoufejte a vyměňte šaty z lehkého materiálu za tento jemný úplet s rolákem, který podtrhne vaši ženskost, zvýší sex-appeal a navíc vás příjemně zahřeje. Pro milovnice červené barvy máme dobrou zprávu, neboť jsou pro ně šaty připraveny i v kombinaci červené a černé. Obě varianty na vás čekají u Cellbes až do velikosti 64!

Heslo? Hřejivý kardigan!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Přemýšlíte nad tím, v čem vyrazit do podzimními paprsky zalitých ulic, když na kabáty je zatím teplo? Vsaďte na jedinečný kardigan z měkkého a příjemného materiálu, který zajistí své majitelce maximální komfort a díky volnému střihu spolehlivě zamaskuje případná kila navíc v problémových partiích. Razíte-li heslo nedbalé elegance, bude pro vás tento šedý melírovaný model tím pravým ořechovým.

Trend džísek opět na výsluní

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Módní trendy mají tu vlastnost, že se neustále rády vrací. Jedním takovým jsou i džínové bundy, které jsou opět v kurzu a těší se nyní velké oblibě. Není se čemu divit! Málokteré kousky jdou zkombinovat s elegantním i sportovním stylem a umí zajistit neodolatelný a mladistvý look. Pokud zatím žádnou džísku nevlastníte, pořiďte si například tento šedý strečový model sepraného vzhledu. Uvidíte, že mezi vámi vznikne láska na první pohled.

Další články

Načítám