Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na světové premiéře očekávaného životopisného thrilleru Legendy zločinu se do londýnského divadla Odeon na Leicester Square sjela řada celebrit a mnohým to opravdu hodně slušelo. Jenže pak se po červeném koberci prošla téměř neznámá gazela jménem Sofia Hayat a bylo vymalováno...

Fotografům se od ní nechtělo odtrhnout objektivy a hostům zase oči, a tak se každý začal vyptávat, kdo je ta dáma v bílém overalu... Tak se na ni pojďme podívat trochu zblízka.

Hayat se prezentuje jako britská herečka, zpěvačka a modelka indického původu. Italská Vogue ji dokonce v roce 2012 jmenovala Curvy Icon (ikona ženských křivek) a o rok později se objevila i v žebříčku stovky nejpřitažlivějších žen pánského časopisu FHM.

Sofia je nositelkou akademického titulu BA (Hons) v oboru hudba a umění, a navíc sedm let studovala herectví prostřednictvím Meinsterovy herecké techniky, jež je založená na sérii cvičení určených k rozvinutí improvizačních schopností herce a zaměřuje se na předvedení široké škály emocí.

Dosud se jí ale výraznější role vyhýbaly. Za zmínku stojí nejspíš jen snímek Diary of a Butterfly, poté se objevila v několika indických reality show jako Bigg Boss, Welcome - Baazi Mehmaan-Nawaazi Ki nebo Superdude. Zajímavostí je ovšem to, že se přesně neví, kdy se narodila. Zatímco herečka uvádí ročník 1984, některé zdroje udávají 1974.

Reklama

Další články

Načítám