Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Kde v září nakoupíte nejvýhodněji? U MT-nábytek.cz, kde právě vrcholí velká slevová akce. Seženete tady kompletní ložnici levnější o 47 %, prostornou sedačku o 51 % nebo obývací stěnu se slevou dokonce 62 %! A k nim další desítky modelů nábytku do celého bytu za neskutečně nízké ceny. Neváhejte, senzační akční nabídka skončí 18. září!

Pozor, naprostá bomba! Prostorná multifunkční sedačka nyní jen za polovinu ceny

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Taková, jakou jste vždycky chtěli mít. Sedací souprava Hanrieta dokonale splňuje vaše představy o nábytku, který není jen na okrasu. Zvolte si podle potřeby pravý nebo levý roh, vyberte si barvu ladící vašemu domovu a poznejte, jak lehce se dá sedačka proměnit na lůžko pro dva lidi. Vřele doporučujeme, s nasazenou akční cenou nemá na trhu konkurenci. Dříve za 23 415 Kč.

Vybavte si hnízdečko lásky útulně a prakticky. S parádní ložnicí v akci to bude hračka

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jako v bavlnce vás bude hýčkat exkluzivní ložnicová sestava Eunice 1, kterou si už při nákupu přizpůsobíte svým přáním. Na výběr máte ze 4 barevných kombinací dekoru, 2 velikostí manželské postele a několika typů kvalitních matrací. Odolný povrch nábytku navíc není třeba nijak složitě udržovat. Dopřejte si luxusní spaní za neméně luxusní peníze. Dříve za 28 347 Kč.

Musíte mít všechno v pravém úhlu? Buďte výjimeční díky ulítlé obývací stěně

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ukažte ostatním, že berete život s nadhledem. Umožní vám to sestava nábytku Diandra 5 s úchvatnou policovou stěnou. Potěší vás moderním designem ve 3 barevných kombinacích a volitelným osvětlením skříněk, stejně jako vysoce odolným povrchem, na jehož údržbu vám stačí prachovka. Nenechte si ujít jedinečnou šanci, za méně než 10 tisíc už bude jen 3 dny! Dříve za 26 183 Kč.

6 x 31 = počet barevných kombinací dřeva a potahů v jídelně. Vyberte si tu svou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kdo má doma kuchyňský set Gregor, tomu se nechce vstávat od jídla, i když talíře už jsou dávno prázdné. Vysokou užitnou hodnotu zajišťuje konstrukce nábytku z bukového dřeva, doplněná stolní deskou z praktického odolného lamina. Výběr potahu židlí z látky nebo ekokůže, spousta barevných variant a skvělá akční cena jsou zárukou, že bude pasovat i vám. Dříve za 7 875 Kč.

Vybavíme celou vaši domácnost a vy ušetříte tisíce korun. Platí jen do 18. září

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nenechte si ujít mimořádně výhodný nákup nábytku. Ještě poslední 3 dny pro vás máme slevy až 62 % u desítek vybraných modelů. Díky tomu pořídíte třeba komfortní sedací soupravu o 11 925 korun levněji, kompletní ložnicovou sestavu o 13 357 korun levněji a matraci, tu vám dáme ke druhé úplně zadarmo. Nakupujte chytře u e-shopu č. 1 s nábytkem v Česku.

Další články

Načítám