Hlavní obsah
Článek

Herečka Patricie Solaříková (35) byla v poslední době známá svými tvary krev a mlíko. Navíc to nevypadalo, že by se za svoji zaoblenou postavu styděla. Kila navíc zmizela a z Patricie je opět holka jako lusk.

O víkendu dokonce úspěšně zaběhla pětikilometrovou trať pražského závodu Grand Prix, který se koná v rámci série RunCzech. Ještě před závodem se oblíbená herečka z Ulice protahovala a ukázala přítomným fotografům, že má tělíčko opravdu pružné jako laňka. O tom, že jí sport není cizí, svědčí i to, že si bez mrknutí oka dala nohu téměř až za hlavu. Samotná Solaříková se však dál tváří, že se v jejím životě vlastně nic převratného nestalo.

„Oni si všichni myslí, že když se mi podařilo něco zhubnout, tak že teď se sebou něco dělám. Nedělám. Všechno je to jenom o hlavě, a to nemá se stravováním ani s pohybem nic společného. Já se hýbu i jím pořád stejně, akorát teď jím trochu míň. Nemám potřebu jíst tolik,“ řekla Solaříková, která prý ani neví, jak zhubla.

„Ani nevím, jestli a kolik jsem zhubla. Já se nevážím a neřeším to. Nějak se mi to prostě přihodilo,“ přišla s překvapujícím vyjádřením herečka.

Reklama

Další články

Načítám