Hlavní obsah
Článek

Mladík vedle Lucky se jmenuje Jakub. Jak jistě víte, Lucka je tváří šperkařské značky Trollbeads, a měla milou povinnost zasednout do poroty soutěže "Hledá se model/ka" Trollbeads a vybrat pět finalistů. A právě Jakub, jak se mladík jmenuje, je jedním z nich. Porota vybrala celkem pět šťastlivců, čtyři modelky a jednoho modela, a vítěze vyhlásí přímo Lucie!

Lucie už si vybrala

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Lucka koncem září přiletí do Čech, kde se setká s finalisty, udělají společné fotky a stráví spolu den a mimo jiné Lucie také nafotí novou kampaň. Tváří originálních šperků Trollbeads je už druhým rokem a ve spolupráci bude pokračovat i nadále. „Trollbeads nejsou jen obyčejný šperk, je to hra podle vašich pravidel,“ říká Lucie.

Jednoduché, elegantní, přesto nepřehlédnutelné

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V jednoduchosti je krása, říká se a toto rčení přesně vystihuje elegantní náramek Bangle. Můžete jej ozdobit podle aktuální nálady, dle svého gusta, možností je nespočet. Sáhnete například po trendy výrazném přívěsku, který přitáhne obdivné pohledy? Vyberte si takové kousky, které přesně vystihnou vaši osobnost.

Vytvořte si svůj originál

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Líbí se mi možnost těch nekonečných kombinací. Vybírám si hlavně podle barev. Červená a zelená vycházejí krásně na tmavém oblečení. Růžová vás zjemní a žlutá rozzáří,“ říká Lucie. Na stříbrný náramek můžete navléknout třeba každý den jiný přívěsek. Hrajte si, kombinujte a vytvořte si svůj vlastní originál, který nebude mít nikdo jiný.

Buďte každý den jiná

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Na špercích Trollbeads obdivuji, jak jsou jednotlivé přívěsky uvnitř propracované. Zručnost šperkařských mistrů je neuvěřitelná,“ říká Lucie. Výsledkem této zručnosti je i něžný kousek s květinou uvnitř, který je krásný sám o sobě, dokonale však vypadá i v kombinaci s dalšími, ať už barevnými, nebo stříbrnými přívěsky.

Pro ty, kteří holdují černé

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nemáte ráda barevné šperky? Zvolte černý broušený přívěsek či černý se zirkony, vtisknutými dovnitř šperku. Oba díky kvalitní ruční práci, jíž se pyšní všechny šperky Trollbeads, vypadají navýsost luxusně.

Další články

Načítám