Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Valná většina finalistek soutěže Miss Face Super.cz svěřila, že je momentálně nezadaná anebo jsou jejich soukromé vztahy složitější. Výjimkou je zcela jistě nejkrásnější 175 centimetrů vysoká studentka pedagogické fakulty v Olomouci s mírami 88-60-90 Monika Vaculíková. Ta si svoji lásku nemůže vynachválit. Aby taky ne. Sbalil ji extraligový hokejista.

"Už to bude rok, co jsme spolu, jsem spokojená a neměnila bych. I když jsem si nikdy nedokázala představit, že budu mít sportovce. Ale zrovna tak ani přítel nesnil o tom, že bude s modelkou. A nakonec jsme to spojili," svěřila Super.cz Monika, která chodí s Petrem Kolouchem, jenž hraje za Vítkovice.

"Myslím, že to bude klapat i do budoucna. Jsme spolu, co nejvíc to jde, tak za ním jezdím do Ostravy, z Olomouce to není daleko, ale dá se říct, že mám život v kufru, protože neustále někde cestuji," prozradila.

Na to, že by se plánovala víc usadit, to zatím nevypadá. Hodně se věnuje modelingu, díky kterému je také neustále na cestách. „A když mne neuvidíte na modelingovém mole, tak jsem zrovna někde za katedrou. Jsem v 5. ročníku učitelství 1. stupně, už pomalu začínám učit a čekají mne státnice," svěřila.

Zda hned po studiu nastoupí do práce, si ale není jistá. „Ještě se na to úplně necítím, mám ještě nějaké nápady, které bych chtěla zrealizovat. Ale moc mě to baví, mám ráda děti, baví mne vymýšlení si, jsem hodně kreativní," uzavřela Monika.

Reklama

Další články

Načítám