Hlavní obsah
Článek

Prožil léto s nějakým kovbojem? Tenhle zpěvák nikdy nebyl vyloženě tlouštík, ale sám si to myslel. Měl komplexy ze svého obyčejného těla, takže poprvé nakoukl do posilovny a údajně bez chemie se neuvěřitelně změnil k nepoznání. Líbí se vám jeho nové tématické fotky s koňmi nebo ovečkou? Můžete o tom hlasovat v anketě na konci článku.

Zpěvák a skladatel Jarek Šimek (50) považoval svou postavu za nevábnou, dnes už má vypracované tělo a říká, že když stráví den bez činek, cítí se nesvůj. A je pravda, že takové tělo, jakým se teď pyšní, většina čtyřicátníků ani zdaleka nemá.

„Celý život jsem měl ze svého těla komplexy. Tajně jsem záviděl klukům vymakaná břicha, až jsem si rozkázal začít na sobě makat. Věděl jsem, že pokud to nedokážu teď, tak už nikdy,“ prozradil Super.cz Šimek, který úspěšně složil a vyprodukoval poslední cédéčko Ivety Bartošové Iveta Naposledy.

„Už když jsem hrál před lety v Pomádě, styděl jsem se, na rozdíl od ostatních jsem ale nemusel sundavat triko. Obnažování jsem se vyhýbal jako čert kříži, že bych ale intimní chvilky trávil jen v absolutní tmě a ve svetru, tak přehnané to zase nebylo,“ směje se.

A jak se k nové postavě dobral? „Sedmdesát procent z toho je jídlo. Striktně jsem si upravil jídelníček, už něm nemám zbytečné cukry a tuky. Nehladovím, jím i sedmkrát denně. A pak už jen mít vůli a dokopat se k pravidelnému a správnému cvičení. Mám skvěle nastartovaný metabolismus. Nejím žádné nesmyslné bobule, jen výživové doplňky. A samozřejmě jsem se vzdal piva, což byl těžký, ale správný krok,“ vysvětlil Jarek, který prý má nyní velkou výdrž ve všech směrech, což zúročil při velkém projektu, když dělal kompletně celé nové aranže nově nastudované brněnské verze muzikálu Děti ráje.

Co říkáte na proměnu Jarka Šimka?
Neuvěřitelně se změnil k lepšímu
95,9 %
Moc tomu nedal, měl by se víc snažit
4,1 %
Celkem hlasovalo 43127 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám