Hlavní obsah
Článek

Z deseti krásek, které se sešly na soustředění finalistek soutěže Miss Face, jsou pouze tři blondýnky. A jak jsme se dozvěděli, ani ty nejsou přírodní. Holkám je kolem dvacítky a svoje hřívy si odbarvují už od puberty. A žádná z nich by neměnila.

„Jsem dlouho na blond, nedokážu si představit, jak bych se cítila ve své přírodní barvě. Baví mne, když někam přijdu a vypadám jako hloupá blondýna a druhý pohled je už jiný," míní studentka právnické fakulty z Brna Tereza Svobodová, která v modelingu teprve začíná. "Ale za toho tři čtvrtě roku se to začíná docela rozjíždět," míní.

Jejím vzorem je Andrea Verešová, která také dokázala skloubit náročné studium práv a modeling. "Je krásná a chytrá, a to se cení. I když musím říct, co se mého studia týče, nejhorší bylo se na školu vůbec dostat. První ročník mi nepřišel tak náročný. Ale uvidíme dál," krčí rameny kráska, která už má za sebou řadu přehlídek a v Česku nafotila i kalendář pro firmu se zbraněmi.

S barvou vlasů to má podobně i její jmenovkyně Tereza Balcarová. "Jsem špinavá blondýna. Zesvětluji si vlasy od 14. Blondýnky na mě působí jemněji a přitažlivě a já mám ráda něžnost, takže se v tom cítím opravdu dobře," vysvětlila jednadvacetiletá pracovnice cestovní kanceláře z Českých Budějovic, která v modelingu funguje asi dva roky.

"Baví mne hlavně fotomodeling, cítím se tam opravdu svá a líbí se mi, že můžu ukázat emoce. Na přehlídkách se tolik ve své kůži  necítím, ale kdyby se to dopilovalo, tak by to mohlo být perfektní. Líbilo se mi focení pro Harley Davidson, i když motorkářka nejsem a motorek se naopak po jedné bouračce dost bojím. Ale ty fotky jsou super," byla nadšená Tereza, která prý nešla po střední škole rovnou studovat, protože se chce finančně zabezpečit a vybudovat si kariéru. "Rodiče by mne nemohli podporovat, a tak zvažuji studium při zaměstnání," upřesnila.

Pravá blondýnka není ani Monika Vaculíková, studentka pedagogiky z Olomouce. "Taky jsem taková šedá myška. Mám světle hnědé vlasy, ale už v patnácti jsem se odbarvila na blond, cítím se tak dobře a nehodlám to měnit," řekla Super.cz.

Modelingu se věnuje od svých čtrnácti, kdy se účastnila soutěže Dívka roku. "Pak jsem nafotila své první fotky, začínala jsem u modelingové agentury Unique One a od té doby ho dělám. Samozřejmě při škole," dodala s tím, že už prošla i hodně soutěžemi. "Miss Face beru jako příležitost, že se posunu zase někam dál, protože je i mediálně známá. Rozjíždí se, a proto jsem se přihlásila," vysvětlila.

Monika už vyhrála Miss léto, Tvář roku. Miss Holliday a poslední úspěch měla na mezinárodní soutěži Miss Princess of the World, která se konala letos v Česku. "Byla jsem druhá," dodala.

Reklama

Další články

Načítám