Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Vdovec po zesnulé zpěvačce Ivetě Bartošové (†48) Josef Rychtář (65) se v Liberci, kde dočasně bydlí poté, co se nesmí vrátit kvůli soudnímu vykázání do služebny své říčanské firmy, asi nudí, a tak zvedl sluchátko a zavolal po dlouhé době do redakce Super.cz. Mluvil jak kniha, přesto si neodpustil prohlásit o své exmanželce Darině Nové (66) řadu drsných věcí!

„Pustil jsem si video, které jste natočili s bývalou manželkou. Myslím si, že by už bylo načase, kdyby někdo kompetentní rozhodl o tom, jestli by se paní Nová neměla podrobit psychiatrickému vyšetření. Domnívám se, že je skutečně duševně nemocná. To co ona dokáže z těch úst vypustit, je už silně za hranou. Proč s některými věcmi, s kterými přichází, už nepřišla dříve?“ prohlásil k našemu článku, v němž Darina Nová uvedla, že se bojí, aby její bývalý muž neublížil synovi Josefu Rychtáři mladšímu. Prý mu dokonce mohl povolit šrouby u pneumatik.

„Ať doloží, že jsem se skutečně v podobném smyslu vyjádřil, což z mého pohledu je naprostý nesmysl. Vyzvěte ji, já ji nebudu žalovat a nebudu podávat oznámení, ať zveřejní důkazy a to především SMS zprávy, na kterých svá tvrzení staví. Nenechám se donekonečna špinit. Řeším to zákonnou cestou, na tuto paní podávám jedno trestní oznámení za druhým,“ tvrdí Rychtář.

Naznačil, že žádné podobné zprávy, o kterých Nová hovořila, neposílal. Pak ale dodal úplný opak.

„To, že jsem synovi napsal zprávu, aby byl opatrný, bylo z toho důvodu, že jsem se dozvěděl, že po Říčanech jezdí se svým civilním autem s modrým majákem za sklem (Rychtáře z podobných praktik naopak viní jeho bývalý nejlepší kamarád) a že jezdí jako čuně. Nepřeju mu nic zlého. Pokud ho někdo potrestá za to, jak se chová ke svému otci, bude to pánbůh, ne já,“ uvedl muž na adresu Pepy Rychtáře mladšího, jenž je s otcem v ostrém konfliktu a chce se kvůli němu nechat přejmenovat.

Myslíte si, že má Josef Rychtář s exmanželkou pravdu?
Ano, Darina je opravdu zvláštní
2,4 %
Ne, Rychtář si vymýšlí, dělá ze sebe chudinku
97,6 %
Celkem hlasovalo 7955 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám