Hlavní obsah
Článek

Česká vrcholová závodnice v bikini fitness Eva Havelková, která je přítelkyní letošního vítěze Muže roku Jakuba Krause, kvůli sportu obětovala i to, na co jsou ženy často skoro nejvíc hrdé. Drsný trénink a dieta mohou za to, že jí téměř doslova a do písmene odešla prsa!

„Kvůli tomu, jak už několik sezón závodí v bikini fitness, dodržuje hodně striktní diety. No a protože prso je tuk, minulý rok jsme přistoupili k plastice ňader,“ řekl nám Kraus na akci kliniky kosmetické medicíny.

„Sám mám jen plastiku křížového vazu v koleni, ale jednou z cen, kterou jsem vyhrál, byla poukázka na služby téhle kliniky a budu je žádat, jestli by nedokázali přítelkyni odstranit pigmentovou skvrnku na stehně,“ přemýšlí největší fešák republiky.

A čím ho přítelkyně obdarovala po vítězství?

„Spíš já bych jí měl dát dárek, že to se mnou vydržela, často to není jednoduché. Byli jsme spolu na večeři, kterou jsme si moc užili. Samotný večer po finále jsme si naopak moc neužili, protože Eva trpí na těžké migrény a zapomněla si doma prášky, tak jsem ji vezl do nemocnice na neurologii, kde jí pomohli,“ vysvětluje kluk, který ještě před dvěma lety vůbec nebyl atraktivní chlap.

„Spoustu lidí jsem svou proměnou nakopl k tomu, aby sami se sebou začali něco dělat, protože když mě viděli, jak jsem vypadal před dvěma a půl lety a jak vypadám teď, tak jim asi cvaklo v hlavě, že to opravdu není nereálné a že každý se sebou může začít něco dělat,“ dodal Jakub Kraus.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám