Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Míša Nosková (41) nás dokáže pořád překvapovat. Naposledy tím, že si stoupla k střelnici a briskně sama sobě vystřelila papírovou růži. "Chlapi se mnou moc chodit nechtějí, protože je přestřílím, a z deseti ran trefím minimálně osm. Je to pro ně trapné," pochlubila se nám.

A to není zdaleka všechno. "Řekla bych, že třeba kickbox taky moc chlapů neovládá, a ten jsem dělala závodně asi tři roky, takže bych se asi docela dobře poprala," řekla s tím, že u ní doma domácí násilí směrem k její osobě rozhodně nehrozí. "Eliška to má po mně, každé ráno chce boxovat," smála se.

Pravou Itálii, kdy by létaly facky, naštěstí ještě doma neměla. "Zase nejsem taková, že bych potřebovala chlapy bít. Ale jednou jsem měla vztah, kdy ten muž na mě hodlal vztáhnout ruku. Ale než to stihl udělat, sedla jsem do auta a odjela. Dopadli jsme oba bez úhony," svěřila.

Míšu trochu mrzí, že zatím nedostala roli, kde by znalosti bojových sportů využila. "Hlavní role jsou většinou nudné. Člověk přijde na pódium, zazpívá a odejde. Modlím se za to, aby někdo napsal muzikál Million Dollar Baby. To by bylo přesně pro mne," přeje si Nosková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám