Hlavní obsah
Článek

Hvězda seriálu Cesty domů Henrieta Hornáčková patří mezi naše nejkrásnější herečky, ale sama si toho není příliš vědoma. Herečku by totiž nikdy nenapadlo, že si ji někdo najme jako modelku.

Henrieta se stala tváří nové vlasové kolekce In the woods. „Byla jsem překvapená, že moje vlasy mají posloužit takovému účelu, nikdy mě nenapadlo, že budu dělat modelku, natož vlasovou. Ale řekla jsem si, proč ne, a tak jsem nabídku ráda přijala,“ prozradila herečka.

Během focení měla na hlavě i dost odvážné účesy. „Ze tří účesů, které mi během focení kadeřník Honza Kořínek vytvořil, bych asi mohla ven mezi lidi jen s tím, kde mám rozpuštěné vlnité vlasy. Musím ale uznat, že mne nikdy nenapadlo, co všechno by se dalo na mé hlavě vytvořit,“ říká Henrieta.

Tu na fotkách zdobí dominantní cop, nebo také drdol, který vypadá jako balón. „Vždy se snažíme mít v kolekci blondýnu, a když jsem přemýšlel, kterou letos na podzim oslovím, tak jsme se shodli právě na Henrietě. Je krásná, má perfektní vlasy a byla radost s ní tvořit,“ vysvětluje spolupráci uznávaný kadeřník.

I pro Henrietu, stejně jako pro její kolegyně, bylo velmi překvapivé, že fotila s vycpanými zvířaty a v lese. „Je to práce, focení bylo příjemné, téma lesa se mi líbilo, ale vycpaná zvířata mě trochu překvapila. Na druhou stranu asi by mě bavila i živá, s těmi by se ale spolupracovalo asi podstatně hůře, a bylo by to náročnější,“ dodala herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám