Hlavní obsah
Článek

Skutečně ve velkém stylu odstartoval Mercedes-Benz Fashion Week. Módní časopis Harper’s Bazaar uspořádal pro své hosty opulentní večeři přímo v budoucím Muzeu moderního skla ZIBA, kde se v neděli odehraje závěrečný blok přehlídek.

Hosté kráčeli po magicky nasvíceném schodišti bývalé Živnostenské banky do úchvatně vyzdobeného sálu. Jednalo se o skutečně dechberoucí podívanou. Nad černými stoly zdobenými zlatem levitovaly speciální instalace kytek a celý prostor byl protkaný stovkami svíček zavěšených na transparentních strunách. Na hosty čekalo nejen skvělé jídlo a lahodné víno, ale také třeba vystoupení operní pěvkyně Ester Pavlů.

Většina ze sto dvaceti pozvaných hostů nepodcenila vysokou úroveň akce a dodržela předepsaný dress code v úrovni black tie. Pozornost přítomných mužů poutala svým výstřihem hlavní organizátorka večera, šéfka zmíněného módního magazínu a spisovatelka Bára Nesvadbová (49). Svou přítomností zaujala také Eva Doll. Tvář aktuálního ročníku módního týdne aktuálně boduje za oceánem jako modelka a herečka a tak je spíše vzácností se s ní v Česku potkat.

Tento večer si skvěle užili nejen čeští hosté, ale také profíci z mezinárodních magazínů jako je Vogue, W, Hunger, Nowfashion.

Reklama

Další články

Načítám