Hlavní obsah
Článek

Zdá se, že se Majk Spirit ocitl přesně na tom správném místě, když se stal jedním z čestných hostů finále Schwarzkopf Elite Model Look. Rapperova vysněná partnerka by měla být krásná, vysoká, vtipná, s pěknýma očima i zadkem, a právě takovýchto dívek bylo mezi českými a slovenskými finalistkami požehnaně.

Ptali jsme se úspěšného slovenského umělce, jak je to možné, že je stále nezadaný. „To, že by holka vyhovovala mým kritériím, ještě neznamená, že by se naše životy mohly spojit do jednoho. Najít si stabilní vztah je podobné, jako přeskočit na jinou planetu a žít ve větších kompromisech,” vysvětluje fakt, že je nezadaný, známý hudebník. „Zatím si užívám svobodu a toho, co jsem vybudoval. Věnuju se svojí kariéře,” říká někdejší porotce Hlasu Česko Slovenska.

Čím to, že ho v poslední době nepotkala žádná osudová žena, které by se chtěl odevzdat? „Vážný vztah se mi za poslední roky nepovedlo navázat, a to právě proto, že se věnuju hudbě celým srdcem. Dostávám lásku od ní a žena mi zatím příliš nechybí,” říká rapper.

Dámy ale nemusí propadat panice. „Užívám si to, co je momentálně, ale zároveň jsem připravený se do něčeho pustit. Čekám na ten správný moment.

Reklama

Další články

Načítám