Hlavní obsah
Článek

Na pozvánce na finále prestižní modelingové soutěže Elite Model Look se objevovala jasná informace přikazující oblečení v úrovni black tie, která pánům doporučuje smoking a dámám dlouhé večerní šaty. Emma Smetana (36) k tomuto doporučení, které je zároveň příkazem, přistoupila rebelsky po svém a oblékla si dámský smoking.

„Princezen a královen bylo dost. Pomalu přecházím na obleky,” říká Emma, která do Španělského sálu Pražského hradu nakráčela ve smokingu z kolekce Silverline vytvořeném návrhářkou Ivanou Mentlovou pro Pietro Filipi.

V minulosti se už stalo, že moderátorčin přítel Jordan Haj vyrazil do společnosti pro změnu v sukni. Nevymění si tedy pro tuto příležitost role? „Jordan nosí sukně v létě a nenosí je na podobné příležitosti. Je to takový zvyk, který si přivezl z Izraele,” prozrazuje Emma.

Kráska s laníma očima se v tomto outfitu cítila velmi pohodlně. „Dřív jsem obleky nenosila a je mi v obleku dobře. Mám v plánu v nich vystupovat s kapelou,” říká Emma a jedním dechem dodává: „Dámský oblek asi nemám naposledy a připadá mi to jako příjemná změna.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám