Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Časy, kdy české televizní obrazovky ovládaly šmírovací reality show, jsou už dávno pryč, ale u našich německých sousedů tento televizní formát pořád frčí. Příkladem je německá verze populární show Big Brother.

Zatímco u nás trvalo hodně dlouho, než se účastníci reality show vyrovnali s tím, že je 24 hodin denně sledovaly kamery úplně všude, v Německu si s tím soutěžící hlavu nelámali. Zejména dámy natolik dbaly na svou hygienu, že se v přímém přenosu klidně koupaly ve vaně úplně nahé.

To u nás se v podobném typu pořadu VyVolení všechny účastnice sprchovaly v plavkách a horní díl plavek odhodily opravdu jen ty nejodvážnější exhibicionistky. V zahraničí jsou účastníci těchto pořadů mnohem víc odvázanější a jsou ochotni udělat pro slávu cokoliv.

Příkladem je finalistka britského Big Brothera Frenchy, která si na účasti v soutěži postavila svou budoucí kariéru. Nyní si hraje na modelku a často zve fotografy, aby si ji nafotili, jak se svléká na veřejnosti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám