Hlavní obsah
Famous
Článek

Herečka Sandra Bullock (59) před pěti roky těžce nesla, když jí manžel Jesse James utekl za mladší. Sice je teď šťastná ve vztahu s fotografem Bryanem Randallem, ale jejich láska začala obdobně. Devětačtyřicetiletý hezoun utekl k hollywoodské hvězdě od třiadvacetileté přítelkyně.

Randall v době, kdy potkal Sandru, žil s jistou Paris St. John. Její matka Mia magazínu In Touch svěřila, že po dvou a půl letech vztahu s její dcerou odešel za hollywoodskou herečkou.

„Bryan je ale ta nejmilejší lidská bytost, jakou jsem kdy potkala. Je to úžasný člověk. Má velmi svobodnou duši, která absolutně nemyslí na peníze nebo na slávu Hollywoodu,“ blahořečila fotografovi Mia St. John v rozhovoru pro magazín In Touch. Ačkoli její vlastní dcera Paris přišla o partnera, Mia prý Sandře lásku moc přeje.

„Sandra do toho vztahu šla a velmi se obávala, že jí zase zlomí srdce, ale teď se učí Bryanovi věřit. Myslím, že konečně potkala pravou lásku. Když ji slyšíte, je jasné, že nikdy nebyla šťastnější. Milujeme Bryana, vždycky bude součástí naší rodiny, až do posledních dní. Je to velmi dobrý chlap,“ svěřila bývalá 'skoro tchyně' magazínu In Touch.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám