Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

HappyFoto je plnoleté! Slaví osmnáctiny a vy při této příležitosti můžete využít jedinečnou testovací akci. Objednejte si velkou digitálně tištěnou fotoknihu v pevných deskách a zaplaťte pouhých 249 Kč. Čtyřiadvacetistránkovou knihu tak získáte o 450 a dvaapadesátistránkovou dokonce o 800 korun levněji!

Proč se dělá fotokniha?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Protože máte fotky jenom v PC a riskujete ztrátu dat. Je to jednodušší, než byste si mysleli. Jednou provždy chcete udělat pořádek ve fotkách. Je to už několik let, co jste se naposledy mohli pochlubit fotkami z dovolené. Podobnou nabídku na celém internetu nenajdete. Ani na slevových portálech! A hlavně protože taková nabídka se opakuje max. jednou za deset let.

Fotokniha z dovolené

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Určitě máte spousty krásných fotografií z dovolené. Teď jsou uložené v počítači nebo ještě ve foťáku. Nenechávejte je tam, vyrobte si z nich fotoknihu! Proč? Protože na fotografie v počítači ani v telefonu si už za pár týdnů nevzpomenete, možná je časem omylem smažete nebo o ně přijdete při ztrátě či nucené výměně přístroje. Jednotlivé vyvolané fotografie z fotoalba třeba časem poztrácíte. Kniha je kniha, z domácí knihovny si ji můžete vzít a prolistovat, i když jste třeba zrovna bez elektrického proudu.

Kronika dítěte

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vyberte fotografie, na kterých vám záleží, a vyrobte svému dítěti fotoknihu. Mohou to být vzpomínky na první rok života, nebo na prvních šest předškolních let, třeba zaznamenáte období života vašeho dítěte rok po roce, knihu po knize, to záleží na vás. Výhodou fotoknihy oproti tradičnímu fotoalbu je i to, že se k fotkám dají zařadit popisky nebo i delší texty. Dětské výroky jako „Puchontáče nosit nebudu!“ nebo „Nejsem žádný krpaslík!“ se tak stanou živou rodinnou vzpomínkou. Fotokniha později poslouží nejen jako důkaz neobvyklých dětských hlášek, ale určitě potěší všechny zainteresované i po letech, v nových životních situacích a kontextech.

Svatební fotokniha

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Svatby se fotí od té doby, co byl vynalezen fotoaparát. Dříve si novomanželé pořizovali na fotky luxusní fotoalba. Ta doba je ale už pryč. Dnes se fotky pořizují digitálními fotoaparáty, uloží se v počítači a přímo v něm se z nich vyrábějí fotoknihy. A to už nebývají jen tak ledajaké fotoknihy, ale opravdu exkluzivní publikace. Chtějí-li novomanželé obdarovat široké příbuzenstvo fotoknihami ze svatby, možná i z finančních důvodů sáhnou po možnosti vyrobit si nyní fotoknihy za výjimečně výhodnou cenu.

Kniha o mazlíčkovi

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Máte doma psa, kočku, králíka, myšku, potkana, morče, papouška, ještěra, hada nebo třeba koně? Určitě si je často fotíte a stahujte fotografie z digitálních foťáků do počítačů. Tak fotografie pečlivě proberte, smažte nepovedené záběry, a z toho, co zbyde, sestavte knihu. Že těch fotek bude hodně? Nevadí, do fotoknihy se jich vejde třeba tisíc! A budete mít na vašeho domácího mazlíčka navěky autentickou památku.

Další články

Načítám