Hlavní obsah
Článek

Ondřej Brzobohatý (41) a Taťána Kuchařová (36) společně vyrazili na další dovolenou. Tentokrát do Španělska. A mezi koupáním na pláži a romantickými procházkami na břehu moře stihli natočit i vtipnou video pozvánku na festival, který Táňa přístí víkend prvním rokem pořádá.

Co si budeme povídat, profesionální dílko to rozhodně není, o tom to ale ani být nemá. Video vzniklo spontánně, a je to na něm vidět. První ročník benefičního hudebního festivalu PlayFair, se uskuteční již příští týden 12. září na letišti ve Festivalparku v Hradci Králové.

Taťána se sama podílela na dramaturgii kapel a pozvala na festival své dobré kamarády, skupinu Chinaski, nebo svého přítele Ondřeje Brzobohatého, který na letních hudebních festivalech nerad hraje, ale pro svou přítelkyni prý udělal výjimku. Na akci zahraje také David Kraus (44) se svou kapelou, skupina Wohnout, Mandrage a nový hudební projekt zkušených muzikantů kapela Všichni svatí.

Všichni umělci, kteří na festivalu v Hradci vystoupí, zahrají bez nároku na honorář. Veškerý výtěžek ze vstupného poputuje na jednotlivé projekty na pomoc seniorům Tániny Nadace Krása Pomoci.

Reklama

Další články

Načítám