Hlavní obsah
Článek

Finalistka České Miss 2014, kráska z dětského domova Veronika Kašáková, odhalila své tělo kvůli charitě. Nafotila nové snímky v pořádně sexy šatech s dětmi z dětského domova pro svůj nově připravovaný projekt. Na podzim odstartuje Roadshow s Veronikou, během které navštíví 144 dětských domovů po celé republice.

Veronika se nechala nafotit se třemi dívkami z dětského domova ve Vysoké Peci u Chomutova. Výsledné fotografie budou brzy k vidění v rámci kampaně k akci. Pro dívky to byla první zkušenost s podobným focením a na Veroniku pěly jen chválu. „Je to náš vzor. Vždycky je nám nablízku, máme ji moc rády,“ shodovaly se dívky, které vyzkoušely poprvé i vysoké podpatky, které jim Veronika zapůjčila na focení ze svého šatníku.

"Na cestě, která bude trvat tři roky, chci dětem z dětských domovů pomáhat s objevováním a rozvíjením jejich nadání a dovedností, výběrem školy a povolání a hlavně s přípravou na jejich budoucí život, který na ně čeká za branami dětských domovů. Odchod z dětského domova byl pro mě těžkou zkouškou, a proto je cílem tohoto projektu předat dětem své životní zkušenosti. Pomoci jim se startem do života. Dodat jim odvahu, sílu a sebedůvěru. A stát se pro ně oporou a rádcem," dodává Veronika Kašáková.

Slavnostní zahájení projektu, jehož součástí bude i módní přehlídka, proběhne 27. listopadu v prostorách bývalé tovární haly pražské Kolbenky. V roli modelek se představí Nikol Švantnerová, Aneta Vignerová, Lucie Váchová-Křížková, Tereza Fajksová, Eliška Bučková a Gabriela Bártová-Dvořáková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám