Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už téměř tři dny měli chovat svého syna v náručí. Místo toho Lukáš Hejlík (44) s manželkou Veronikou, dříve Fašinovou, obrážejí společenské akce. Včera večer, dva dny po plánovaném termínu porodu syna Vojtěcha, dorazili na finále modelingové soutěže Schwarzkopf Elite Model Look.

„Termín mého porodu byl už předevčírem,” svěřila se nám po příchodu do Španělského sálu Pražského hradu Veronika. A Lukáš ji vtipně doplnil: „Včera bychom nepřišli, ale dneska už můžeme.”

Blonďatá modelka v očekávání má teorii, proč se jejímu synovi nechce z bříška na svět. „Jak byla vedra, tak jsem si říkala, že by se mi taky nechtělo z bazénu, kde je mi podávaná skvělá strava několikrát denně,” dodala modelka s úsměvem ve tváři.

Hejlíkovi si celý večer užili, a dorazili dokonce i na párty do pražské galerie Mánes, kde s přáteli vtipkovali o alternativních možnostech vyvolání porodu.

Reklama

Další články

Načítám