Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Ještě nic nevydal a už je to do posledního kusu pryč! Proslavený televizní „ksichtík“ Ladislav Hruška (46) nebyl půl roku na obrazovce, když za dramatických okolností odešel z Novy, která z něj udělala gurmánského experimentátora, fanoušci na něj ale nezapomněli. Jeho náhradníka Františka Nyklase nepřijali, počkali si na Láďu v nové televizi a když oznámil, že vydává pokračování své mimořádně úspěšné kuchařky, málem svými objednávkami zbořili trh!

„Tři dny předtím, než se kniha oficiálně dostane na pulty knihkupectví, už musíme řešit dotisk. Je vyprodáno padesát tisíc výtisků, což jsme ani náhodou nečekali. Přece jen tehdy to byl boom, ale fanoušci jsou Láďovi opravdu věrní,“ řekl Super.cz Hruškův manažer Pavel Novotný.

„Rozhodně jsem toho půl roku nezahálel, zkoušel jsem recepty a experimentoval. Opravdu mi nejde o výdělek, chtěl jsem kvůli lidem, kteří si mé vychytávky oblíbili, odvést poctivou práci, a to se myslím povedlo,“ prohlásil Hruška, který nedávno viditelně zhubl.

Jde o opravdový unikát, aby ještě předtím, než kniha spatří světlo světla, dosáhla takového úspěchu. Navíc, když už nemá za pozadím obrovskou mediální podporu televize Nova, která také vydala pokračování kuchařky. Že by měla ale takový úspěch, o tom se neví.

Ládík si úspěch pojistil i tím, že od sedmého září vyjíždí na obří turné autogramiád, kdy během měsíce objede na čtyřicet knihkupectví. Aspiruje na rekord nejvíce podepsaných kusů knihy v historii České republiky. Na tour vyjíždí ve speciálním „hruškokaravanu“.

Kromě toho všeho musí ještě stíhat točit Receptář a do diáře si pomalu musí zapisovat časy, kdy by si mohl aspoň na chvíli zdřímnout. Hruška prostě frčí!

Reklama

Další články

Načítám