Hlavní obsah
Článek

Tuhle krásku už si možná budete pamatovat z jiných soutěží krásy. Půvabná bruneta s kočičíma očima, která je, a nikoli neprávem, přirovnávána k Andree Verešové (43), totiž už soutěžila v několika z nich a odnesla si přední místa. A to přesto, že měří pouhých 168 centimetrů. Ostatní míry 87-61-87 to totiž vyváží.

Budoucí studentka fyzikálního inženýrství a nanotechnologie na Vysokém učení technickém v Brně Andrea Žiačiková je jednou z finalistek soutěže Miss Face, kterou pořádá Taťána Makarenko (34).

"Začala jsem soutěžit ve třinácti letech, kdy jsem vyhrála oblastní kolo Dívky roku. Pokračovala jsem ve čtrnácti, kdy jsem vyhrála soutěž Královna Bouzovského hradu a pak jsem byla třetí na Miss Vyškov Open, kde jsem se shodou okolností potkala s Lucií Kovandovou (30), která zvítězila," svěřila Super.cz kráska na soustředění finalistek Miss Face v Bulharsku, kde Kovandová dívkám pomáhá v kurzech chození po molu či mediálního vystupování.

Tím ovšem Andreiny úspěchy nekončí. "Na iMiss jsem získala cenu sympatie, což byla jediná cena, kterou rozdávala porota. Pak jsem byla druhá na Miss Znojmo Open, na Look Bella jsem byla první, stejně tak i na Miss středních škol nebo loni na Miss Junior, druhá jsem byla i na Miss Pláž," vypočítala a nebyla si jistá, zda něco nezapomněla.

Proč se půvabná brunetka všech soutěží účastní? Možná kvůli cenám... "Ne, to ne. Mě to baví. Pořád potkávám nové lidi, seznamuji se, jsou to nové zážitky. A pokaždé se něco přiučím, třeba i v chůzi, nové otočky, vyšší podpatky. I když i ty ceny jsou příjemné. Třeba mne ještě čeká zájezd na Kubu," řekla nám.

Protože není moc vysoká, na mole ji často neuvidíme, o to víc příležitostí má ve focení. "Přehlídky chodím jen občas. A moc mě bavilo, když jsem byla čtrnáct dní fotit na Hvaru. A fajn také bylo, když jsem dělala hostesku na Moto GP. To byl pro mne úplně nový zážitek, když jsem se mohla dostat do zákulisí. Ale žádný jezdec si mne nevybral," smála se Andrea, která to má momentálně v soukromí trochu složitější. "Zkoušíme se k sobě vrátit s expřítelem, tak uvidíme, jak to dopadne," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám