Hlavní obsah
Článek

Když Josefa Rychtáře (65) nedávno zatkla policie s tím, že nedodržoval předběžné opatření, podle něhož nesměl na společný pozemek s Darinou Novou (66), hájil se tím, že mu vše špatně vysvětlil soudní vykonavatel a nic nepochopil ani jeho právník. U vazebního zasedání mu prohlášení se za chudáčka nevinného pomohlo, vyhnul se okamžitému flastru, ale bývalá žena má jasno: Provokoval, proto měl dostat, co mu patří!

„Můj názor je, že pokud jsem s něčím seznámena, je mi dáno do ruky písemné vyjádření od soudu, tak si to přečtu a přečtu si to opravdu pečlivě. Nehledě k tomu, že kromě soudního vykonavatele tam následně přicházeli, a ne jednou, byli tam asi pětkrát, policisté, kteří ho upozorňovali na to, že musí opustit pozemek. Věděl, že porušuje soudní nařízení, a i když mu to znova a znova objasňovali, akorát se jim vysmíval, nerespektoval to a samozřejmě nedodržoval vůbec nic, protože nemá pocit, že by něco dodržovati měl,“ říká rázně Nová, která tvrdí, že je ze strany bývalého manžela, s nímž se rozvedla, opakovaně ohrožována a napadána.

On sám to odmítá a tvrdí, že ho chce jeho exmanželka zlikvidovat.

Darina podle svých slov prý ale vůbec neprahne po nějaké pomstě a ani není zhrzená. „Jestli něco chci, tak abych měla už konečně klid, pokoj a abych si mohla žít podle svého. Ať si on žije kdekoliv, jakkoliv, spokojený, šťastný, ale ať už přestane konečně křížit moji životní dráhu. Nechci ho znát, vidět, nechci s ním mít nic společného. Nejde o zhrzenost, jde vlastně o štěstí, že už ho mám téměř ze života pryč,“ dodala v rozhovoru pro Super.cz.

Věříte Rychtářovi, že je nevinný a že ho chce jeho exmanželka zlikvidovat?
Ano, Darina je takový typ
1,4 %
Ne, Rychtář lže a násilník je!
95,1 %
Oba mají máslo na hlavě
3,5 %
Celkem hlasovalo 17390 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám