Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a fitness kulturistka v jednom. Tak přesně takové charakteristice odpovídá venezuelská kráska Michelle Lewin, která se doslova přes noc stala internetovou senzací. Dnes už hvězdná kráska toužila od dětství po kariéře modelky.

Venezuela však patří mezi největší světové líhně modelek, a tak půvabná Michelle neměla moc šancí. Objevila se sice na několika přehlídkách, ale prorazit se jí podařilo, až když začala tvrdě makat v posilovně.

Její vypracované břišáky a pořádné vnady zaujaly roku 2009 na jedné plážové párty známého fotografa, který u Michelle objevil hvězdný potenciál. Fitness kráska záhy dostávala jednu nabídku na focení za druhou.

Od té doby se pravidelně objevuje v časopisech ve Spojených státech, Dánsku a doma ve Venezuele. Obletovaná celebrita se navíc stala hvězdou sociálních sítí.

Naposledy o sobě svůdná kráska dala vědět na pláži v Miami, kam dorazila se svým svalnatým přítelem. Ten se na svou lásku v bikinách nemohl vynadívat. Však to také atraktivní sportovkyni opět neuvěřitelně slušelo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám