Hlavní obsah
Článek

Bývalá účastnice pěvecké show X Factor Chloe Khan, která sama sobě říká také Chloe Mafia nebo Chloe Victoria, si plnými doušky užívá života na vysoké noze.

A to i přesto, že se nedávno rozešla s milionářem Johnem Greyem, díky němuž si přišla na pořádný balík. I díky společnému podnikání v erotickém průmyslu je hvězda reality show za vodou, což dokazuje i svými fotkami na sociální síti.

Naposledy se pochlubila žhavými momentkami z vířivky, kde v plavkách hrdě vystavovala na odiv svá majestátní silikonová ňadra. Chloe se přitom na výsluní dostala z úplného dna. Bývalá prostitutka byla z X-Factoru vyloučena kvůli šňupání kokainu. Aféru ale dokázala skvěle zúročit a proslavila se možná mnohem víc než jiní soutěžící.

Záhy založila web, který zprostředkovává striptérské služby, a zaměstnává více než padesát dívek. Jakmile vydělala první peníze, investovala je do zvětšení ňader. Společně s dnes již expřítelem Johnem Greyem, jenž je majitelem jednoho řetězce známých klubů, vydělávají jeden milión za druhým. A jak se zdá, byznys jim nepřestal fungovat ani po rozchodu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám