Hlavní obsah
Článek

Představiteli slavného Saturnina, oblíbenému herci Oldřichu Víznerovi (76), zřejmě jeho manželka Vendula Křížová (43) doma výborně vaří. Herec se totiž na tiskové konferenci dětské stanice České televize Déčko "pochlubil" pořádným pupkem.

Knoflíčky u košile nápor jeho břicha nevydržely, a tak herec pupek maskoval rukama. Moc se mu to ale nedařilo. Otce celkem šesti dětí, který je samozřejmě už i dědečkem, si však bez pupku snad ani neumíme představit...

Víznera diváci Déčka uvidí v novém zábavně-vzdělávacím pořadu Sám v muzeu, kde si zahrál nočního hlídače. Pořad se natáčel přímo v Národním muzeu, a Vízner se netajil tím, že zrovna tam by spal velmi nerad.

„No rozhodně bych nechtěl přespat v tom vystěhovaném Národním muzeu. Bylo tam deset stupňů a my jsme tam strávili asi osm hodin. A kromě toho plejtváka tam byla jedna hranatá bedna a jedna dost podivná. Když jsme přišli blíž, na jedné bylo napsané slon a na druhé žirafa,“ nechal se slyšet Vízner.

„Horší by bylo strávit noc třeba v lapidáriu, to si nedokážu už vůbec představit, nebo v Náprstkově muzeu,“ přemítal herec. Přestože ho natáčení málem stálo rýmu, pořad si pochvaluje. „Na rozdíl od jiných seriálů jsou ty texty pravdivé a člověk se něco dozví. Doufám, že to bude podané formou, která se bude líbit nejen dětem, ale i starším,“ uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám