Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kariéra se možná u téhle již jednatřicetileté herečky neubírá přesně tím směrem, jak doufala, a tak je třeba ji trochu nakopnout. Navíc její milý Jesse Metcalfe (36) je mezi filmovými tvůrci o poznání vyhledávanější. Možná i proto se Cara Santana, která má na triku převážně samé propadáky v čele s Čivavou z Beverly Hills 3, odhodlala k tomuto radikálnímu kroku.

Bez diskuze nádherná, ale ne zrovna populární herečka na Twitteru sdílela černobílý snímek, který měl možná zůstat spíš v domácím archivu... Santana ale asi cítí, že jí pomalu ujíždí vlak a že se od svých šestnácti, kdy se z rodného Texasu přestěhovala do Los Angeles se záměrem stát se herečkou, příliš daleko neposunula. Přesto si ale připsala slušný zářez, když se jí podařilo uhnat krasavce Jesse známého mimo jiné ze seriálu Zoufalé manželky, kde ztvárnil fešného zahradníka nebo z pokračování Dallasu.

Dvojice, která spolu s drobnou přestávkou v roce 2011 randí už šest let, si nedávno pořídila i společné bydlení. V přepočtu více než 70 miliónů investovali do krásného domu z roku 1938 se čtyřmi ložnicemi a koupelnami, s bazénem i venkovní kuchyní v Hollywood Hills.

Reklama

Další články

Načítám